Pietari Vihula. 793 likes. Stand Up -koomikko Pietari Vihula Pietari Vihula’s official comedy page. Naurun Tasapaino 2015, YLE Big In Finland 2017, YLE Stand Up! 2017, Nelonen Pietari Vihula Talk.

Pietari Vihula Pietari Vihula on nouseva kyky pääkaupunkiseudulta, joka käynyt myös Jenkeissä. Tämän suorapuheisen espoolaisen komiikka syntyy raa’an rehellisyyden ja absurdiuden liittymäkohdassa, jossa liian henkilökohtainen ja turhan yleismaailmallinen nivoutuu tiukkaan analyyttiseen pakettiin, tiivistyen katkeransuloisesti härskiin vitsiin.

Suomalaiskoomikot Pietari Vihula ja Henric Chezek haluavat nousta menestykseen Yhdysvalloissa. Isosta tavoitteesta huolimatta arki new Yorkissa ei näytä kovin hohdokkaalta. Vihula ja Chezek lähtivät, koska heistä meikäläiset stand up -markkinat ovat pienet.

Pietari Vihula. Soikun hulvaton haaste – tehtävät ilman totuutta . kesä 5, 2017. Yksi Suomen suosituimmista tubettajista, Sonja "Soikku" Hämäläinen, on julkaissut hauskan videon, jossa hän haastaa kaksi stand up -koomikkoa perinteiseen Totuus vai tehtävä -leikkiin.

Pietari näyttää nuorelta, mutta oikeasti on 108 vuotta vanha. Tämä jokaisen ihmisen sydämmen sulattava hymypoika katsoo maailmaa vinkeällä tavallaan. Tämän suorapuheisen espoolaisen komiikka syntyy raa’an rehellisyyden ja absurdiuden liittymäkohdassa, missä liian henkilökohtainen ja turhan yleismaailmallinen nivoutuu tiukkaan analyyttiseen pakettiin tiivistyen katkeransuloisesti.

Pietari kiipesi stand up -lavalle ensimmäisen kerran joulukuussa 2011. Vuoden 2012 hän oli armeijassa, mutta sieltä päästyään hän on keikkaillut aktiivisesti ympäri Suomea ja esiintynyt mm. Arctic Laughs -komediafestivaaleilla, Oulun Remakassa ja Paukutusklubilla (eli melkein Tavastialla). Yhdysvaltojen vierailullaan 2014 hän teki keikkoja englanniksi ympäri maata mm. Los.

Pietari Vihula. 792 likes · 1 talking about this. Stand Up -koomikko Pietari Vihula Pietari Vihula’s official comedy page. Naurun Tasapaino 2015, YLE Big In Finland 2017, YLE Stand Up! 2017,

Eliteprospects.com hockey player profile of Pietari Vihula, 1992-09-10 Vihti, FIN Finland. Most recently in the Jr. B III-divisioona with EPS U18. Complete player biography and stats.

Tiivistämön toisessa stand up -illassa loistavat Naurun tasapaino -voittaja ja stand upin rocktähti Matti Patronen, mm. Nelosen Stand Up!ista tutut Pietari Vihula ja Niko Metsänkylä, sekä Heikki Jalava! Illan emäntänä hurmaa Helena Pöllänen!.

Pietari Vihula (pääesiintyjä) Leo Viking Holmström (Vieraileva koomikko) Esityksen kesto n. 1h 15 min. Sisältää 10 min. tauon. Stand Up -koomikot Mebe ja Pietari Vihula olivat mukana Ylen Naurun tasapainon kolmannella kaudella, joka on Suomen suurin ja merkittävin Stand up -kilpailu.

Pietari Vihula A profound dude/village idiot. Also a stand up comedian from Finland. Big In Finland 2017, YLE Stand Up! 2017, Nelonen Naurun Tasapaino 2015, YLE youtu.be/dn1RkZS8C2k

Pietari kiipesi stand up -lavalle ensimmäisen kerran joulukuussa 2011. Vuoden 2012 hän oli armeijassa, mutta sieltä päästyään hän on keikkaillut aktiivisesti ympäri Suomea ja esiintynyt mm. Arctic Laughs -komediafestivaaleilla, Oulun Remakassa ja Paukutusklubilla (eli melkein Tavastialla). Yhdysvaltojen vierailullaan 2014 hän teki keikkoja englanniksi ympäri maata mm. Los.

Teloitusvideo isis teloitusvideo. Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Aston Villa pitää rajusti kiinni tähtipelaaja Jack Grealishista. Suurseuroista. Kauden 2019-2020 jatkuminen jalkapallon Englannin
Polara Eläinlääkäri Simo Kunnallistekniikan/kiinteistöjen päivystys; illat/yöt ja viikonloput; 040 777 2434; Toimistosihteeri; Hanna Kuvaja; 040 188 4466; hanna.kuvaja joroinen.fi Simo ja

Pietari Vihula (pääesiintyjä) Leo Viking Holmström (Vieraileva koomikko) Esityksen kesto n. 1h 15 min. Sisältää 10 min. tauon. Stand Up -koomikot Mebe ja Pietari Vihula olivat mukana Ylen Naurun tasapainon kolmannella kaudella, joka on Suomen suurin ja merkittävin Stand up -kilpailu.

Pietari Vihula. 25-vuotias Pietari Vihula on nouseva kyky pääkaupunkiseudulta, joka käynyt myös Jenkeissä. Tämän suorapuheisen espoolaisen komiikka syntyy raa’an rehellisyyden ja absurdiuden liittymäkohdassa, missä liian henkilökohtainen ja turhan yleismaailmallinen nivoutuu tiukkaan analyyttiseen pakettiin tiivistyen katkeransuloisesti vitsiin genitaaleista.

Pietari Vihula. Nuorta viattomuutta uhkuva Pietari ei mekasta tai raivoa vaan saa yleisön nauramaan itseironialla ja lempeän sarkastisella – täysin omalla – tyylillään. Pietarin silojen poskien suojassa on nokkela ja terävä pää, joka tarkkailee maailmaa ovelan juonikkaasti.

Stand Up: Wickström – Sutela – Vihula | Teatterimatka.fi – Pietari Vihula. Nuorta viattomuutta uhkuva Pietari ei mekasta tai raivoa vaan saa yleisön nauramaan itseironialla ja lempeän sarkastisella – täysin omalla – tyylillään. Pietarin silojen poskien suojassa on nokkela ja terävä pää, joka tarkkailee maailmaa ovelan juonikkaasti.

Vihula Manor Country Club and Spa sijaitsee kohteessa Vihula. Kulttuurikohteista kiinnostuneiden kannattaa lisätä Kasmu Sea Museum ja Rakveren kaupunkiasukkaan museo listalleen, ja joihinkin alueen muihin nähtävyyksiin kuuluu Kasmu Nature and Cultural History Trail ja Aqva Hotel & Spa Water Park and Sauna Complex. Täällä ollessasi kannattaa tutustua alueen tarjoamiin ulkoilma.

Pietari Vihula. 25-vuotias Pietari Vihula on nouseva kyky pääkaupunkiseudulta, joka käynyt myös Jenkeissä. Tämän suorapuheisen espoolaisen komiikka syntyy raa’an rehellisyyden ja absurdiuden liittymäkohdassa, missä liian henkilökohtainen ja turhan yleismaailmallinen nivoutuu tiukkaan analyyttiseen pakettiin tiivistyen katkeransuloisesti vitsiin genitaaleista.